Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλια


Τέλος το άγχος!
Η συμφωνία έκλεισε, η Τρόικα έρχεται!

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει!
Η μείζων αντιπολίτευση κλαίει που δεν μπόρεσε να φέρει αυτή την τρόικα πίσω και την έφεραν οι άλλοι.

Τα μέτρα θα ψηφιστούν τώρα, αλλά θα ισχύσουν από το 2019,ή θα ψηφιστούν τώρα και θα ισχύσουν από τώρα, ή θα ψηφιστούν το 2019 και θα ισχύσουν από τώρα, ή θα...

Εν πάση περιπτώσει, σωθήκαμε για άλλη μια φορά.

Μπορούμε λοιπόν να χαρούμε το τρελό καρναβάλι, αφού ντερλικώσαμε τον άμπακο την Τσικνοπέμπτη, ήπιαμε και "ερωτευτήκαμε" του Αγίου Βαλεντίνου, ψιλοαγχωμένοι είναι αλήθεια.   

Μπορούμε, πλέον χωρίς άγχος, να παρελάσουμε με τα τρακτέρ μας στολισμένα (εξάλλου τα μαζέψαμε άρον άρον από τα μπλόκα, τυχαίο ; ) σε κάθε χωριό και κωμόπολη της χώρας που σέβεται τον εαυτό του και  ανέκαθεν διοργάνωνε παραδοσιακό καρναβάλι, τύπου Ρίο ντε Τζανέιρο!

Μπορούμε να χαρούμε και τα αγαπημένα μας talent και reality show των καναλιών, (αυτών που κλείσανε γιατί δεν είχαν άδεια, lol ) τα survivor, τα  rising star, τα  voice κλπ, τα αγαπημένα μας τηλεπαιχνίδια που αναστήθηκαν, τα παζάρια, τους τροχούς, τα deal, τα ραντεβού κλπ, τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα και όλα αυτά που τόσο προάγουν τον πολιτισμό μας και που κάποιοι κακοπροαίρετοι τα κατηγορούν, ως προϊόντα υποκουλτούρας και μεθόδους αποκοίμισης του κοσμάκη.
Αλλά τι να αποκοιμίσεις από αυτόν που έχει πέσει σε μόνιμο κώμα.

Εξάλλου, μετά το καρναβάλι, έρχεται οσονούπω το Πάσχα, η Πρωτομαγιά και από κοντά το καλοκαιράκι και τα μπάνια του λαού!

Πάμε λοιπόν, ανέμελοι και με ξέπλεκα μαλλιά,  να τρέξουμε στα λιβάδια και να πετάξουμε τους χαρταετούς μας!

Αν είχαν πάρει μυρωδιά νωρίτερα οι έξω πόσο καρναβάλια είμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου