Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ευτυχώς

Δεν τολμώ ούτε να φανταστώ τι θα γινόταν έτσι και ψηφίζαμε εκείνον τον επικίνδυνο αριστερό, τον αφελή, το λαοπλάνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
Με πιάνει πανικός με τη σκέψη και μόνο ότι θα έβγαινε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου ή ότι θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Ευτυχώς, ψηφίσαμε τον ευρωσοσιαλιστή , τον προσγειωμένο, το φιλαλήθη, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές τον Ιανουάριο, ευτυχώς  βγήκε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα τον Ιούλιο κι ευτυχώς κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές το Σεπτέμβριο.

Ο Θεός μας φύλαξε κι έτσι σήμερα απολαμβάνουμε τα αγαθά των σοφών επιλογών μας.

Απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, τη διαρκή και μόνιμη πλέον  επιτροπεία των εταίρων μας και των θεσμών τους, τη διάλυση κάθε έννοιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας και νομιμότητας και  την ολοσχερή παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Απολαμβάνουμε  τη σταδιακή εξαφάνιση των νυν συντάξεων και την πλήρη εξαφάνιση κάθε προοπτικής για μελλοντικές, την παγίωση όλων των παλαιών άδικων και δυσβάστακτων φόρων (βλ. ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ) και τη θέσπιση κι άλλων, ακόμη πιο άδικων και δυσβάστακτων που θα γονατίσουν μισθωτούς και συνταξιούχους και θα οδηγήσουν και στον αφανισμό κάθε μικροέμπορα και  μικροεπαγγελματία που έχει απομείνει.

Απολαμβάνουμε το ξεπούλημα όλης της Δημόσιας περιουσίας (λιμάνια, αεροδρόμια, Ελληνικό κλπ.) και προσμένουμε με χαρούμενη διάθεση  το ξεπούλημα και των υποδομών (νερό, ρεύμα κ.α.).

Θα ζήσουμε σε λίγο  τη χαρά και τον ενθουσιασμό του κυνηγιού, των εκβιασμών, των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών και τελικά την απώλεια των περιουσιακών μας στοιχείων από τα funds που θ'αγοράσουν τα δάνειά μας για πενταροδεκάρες ή από την εφορία και τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Κυκλοφορούν δε ευχάριστες φήμες για κατάργηση  από το Φθινόπωρο του δώρου Χριστουγέννων και Πάσχα και στον ιδιωτικό τομέα, για ακόμη μεγαλύτερη μείωση του βασικού μισθού, για απελευθέρωση των απολύσεων, για απαγόρευση των απεργιών και γενικά για πλήρη αποσάθρωση των εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Όλα αυτά και άλλα πολλά που μας τα φυλάνε για ευχάριστες εκπλήξεις θα μας οδηγήσουν στην πολυπόθητη κι ευτυχή κατάληξη της  πλήρους φτωχοποίησης των 9/10 του πληθυσμού.

Παράλληλα, ήδη, παρακολουθούμε  με χαρά την ενδυνάμωση των υπερπλουσίων της χώρας με την ανακεφαλαιοποίηση των χρεοκοπημένων τραπεζών τους, την όλο και μεγαλύτερη απαλλαγή από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, τη  χαριστική παραχώρηση σ'αυτούς όσων δημοσίων πραγμάτων και αγαθών επιθυμούν.

Επιτέλους, εμείς οι πολλοί θα πεινάσουμε, θα μείνουμε άστεγοι, θα μπούμε φυλακή ή ακόμη καλύτερα θα πεθάνουμε αρκεί να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα, αυτοί οι ελάχιστοι, αλλά εκλεκτοί,  ν'αποκτήσουν περιουσίες και να ζούνε ζωές που θα τις ζήλευε και ο Μίδας και ο Κροίσος και όλοι οι ζάμπλουτοι των αιώνων.

Κι αν, Θεός φυλάξει,  δεν τα καταφέρει αυτός ο καλός άνθρωπος ο Αλέξης ο Τσίπρας έχουμε κι άλλες επιλογές.
Θα φέρουμε τον Κυριάκο το Μητσοτάκη, το Βασίλη το Λεβέντη, την Οικουμενική, μέχρι και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο  θα "αναστήσουμε"... για να εξασφαλίσουμε το θάνατό μας.

1 σχόλιο: