Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ζώα

Όταν ο οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της χώρας οφείλει (ανεξαρτήτως αιτίας) στο Δημόσιο, στις Τράπεζες ή σε άλλους ιδιώτες, βρίσκεται αντιμέτωπος με εξωδικαστικές οχλήσεις, δικαστικές ενέργειες κι εν τέλει, αν δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει, με κυρώσεις (από απώλεια περιουσιακών του στοιχείων μέχρι και φυλάκιση).
Αυτό προβλέπει  το δικαιϊκό μας σύστημα.

Στο πλαίσιο αυτό είναι δεδομένο ότι οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της χώρας έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις υφίσταται και αφόρητη ψυχολογική πίεση - που αλλοιώνει το χαρακτήρα του και σε πολλές περιπτώσεις τον οδηγεί σε καταχρήσεις (ποτό, τζόγο, ναρκωτικά κλπ.), ενώ σε αρκετές τον οδηγεί ακόμη και στην αυτοκτονία.
Παράλληλα,ανάλογα τεράστιο αντίκτυπο υφίσταται όλο το οικογενειακό περιβάλλον του που δύσκολα γλιτώνει τη διάλυση, σίγουρα πάντως βιώνει τραγικές καταστάσεις.

Όλα αυτά ισχύουν απαρέγκλιτα για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας που οφείλουν στο Δημόσιο, στις Τράπεζες ή σε άλλους ιδιώτες και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ για όλους!

Άσχετο: Στη φωτογραφία, ο  γνωστός επιχειρηματίας κ. Λεωνίδας Μαρινόπουλος μετά της κ. Μαρίνας Μαρινοπούλου, κατά τη διάρκεια της απονομής βραβείου στο Ντουμπάι, για τη νίκη του αλόγου του σε αγώνα το Μάρτιο του 2016.

Σχετικό: "Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα." - Τζορτζ Όργουελ (Η φάρμα των ζώων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου