Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ένας καλός φίλος

"Ζητώ το σεβασμό στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων" είπε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο δε Έλληνας πρωθυπουργός καλοσώρισε "έναν καλό φίλο της Ελλάδας και έναν υποστηρικτή της Ευρωπαϊκής ιδέας".

Γενικά το κλίμα της συνάντησης ήταν ευχάριστο και εγκάρδιο, ενώ και στην κοινή συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στην επιτυχία του μέχρι τώρα προγράμματος και στην πολύ καλή προοπτική που ανοίγεται για τη χώρα μας στο μέλλον.

Με παρόμοιο τρόπο αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κομισιόν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης γράφοντας στο twitter: "Με τον καλό φίλο της χώρας μας, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, συζητήσαμε εκτενώς τις εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Γίνεται λοιπόν φανερό ότι οι δύο ταγοί της χώρας μας (παρά τις όποιες επιμέρους μεταξύ τους διαφορές) έχουν υπό πλήρη έλεγχο την τύχη της  και την οδηγούν, σε συνεργασία με τους εταίρους μας, στην ευημερία και την ανάπτυξη.

Με δεδομένα αυτά και  την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δις, μπορούμε πλέον ξένοιαστοι και ανέμελοι ν'αφεθούμε στην αγκάλη της καλοκαιρινής ραστώνης και ν' απολαύσουμε τα μπάνια μας.

(Εδώ που τα λέμε, και πέρσι, τέτοια εποχή, που φαγωνόμασταν μεταξύ μας για το ΟΧΙ και το ΝΑΙ τι καταλάβαμε; Έρπη στο στόμα ο Αλέξης, τρίτη μνημονιάρα στο κεφάλι εμείς! Και το Σεπτέμβρη στις εκλογές πρώτος μάγκας! Και καβάτζα ο Κυριάκος, αναγεννημένος!)

Γι' αυτό αφεθείτε κι απολαύστε το..."αξιοπρεπώς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου