Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Δοξασμένοι να 'ναι

Δοξασμένοι να 'ναι οι 153!

Δοξασμένοι να 'ναι οι 222!

Δοξασμένοι να 'ναι όλοι όσοι ψήφισαν Μνημόνιο1, Μνημόνιο2, Μνημόνιο3, μεσοπρόθεσμα, προαπαιτούμενα, ό,τι έστελναν τέλος πάντων προς ψήφιση η Τρόικα, οι θεσμοί, οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ ή το Πίκι-πίκι-ραμ (που έλεγε κι ο αείμνηστος ο Βέγγος)!

Δοξασμένοι να 'ναι κι όσοι θα ψηφίσουν και τα νέα Μνημόνια, προαπαιτούμενα κλπ!

Μας έσωσαν!

Η χώρα μας έχει ξεπεράσει την κρίση, προχωρά σταθερά και με ταχείς ρυθμούς προς την ανάπτυξη, έχει γίνει οικονομικός  και ενεργειακός κόμβος υψίστης γεωπολιτικής σημασίας.

Μέχρι και ο Πούτιν ήρθε να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του προς την Ελληνική Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας κι αυτός το μεγαλείο Της κι επιδιώκοντας (ο έρμος) να λάβει λίγο από το φως Της.

Την ώρα που η Γαλλία φλέγεται, η Ισπανία και το Βέλγιο διαδηλώνουν κατά "των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες", εμείς απολαμβάνουμε το τέλος της Άνοιξης κι αναμένουμε με αδημονία το  Καλοκαιράκι.

Εμείς  έχουμε κανένα λόγο να διαδηλώσουμε, να διαμαρτυρηθούμε, να εξεγερθούμε;
Εμείς έχουμε ήδη δώσει τα πάντα, έχουμε παραδώσει τα πάντα, έχουμε αποδεχτεί τα πάντα, είμαστε ελεύθεροι από έννοιες και σκοτούρες, όπως μισθός, σύνταξη, υγεία, εργασία, παιδεία, κατοικία, περιουσία κλπ.

Εξάλλου, περαστικοί είμαστε απ'αυτόν τον κόσμο, γιατί να μας φθείρει η στεναχώρια για τόσο πεζά πράγματα;

Ας χαρούμε ανέμελοι και ξένοιαστοι τη ζωή μας. Ο ήλιος λάμπει για όλους!  

Δοξασμένοι να 'ναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου